Movactum integratieve begeleiding

 

 

 

 

 

 

                    

 

Het bedrijf Movactum integratieve begeleiding is per 1 februari 2018 door de eigenaar formeel beeindigd. Voor meer informatie kunt u zich per email wenden tot: movactum@kpnmail.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Bedrijf Movactum

Bedrijfsinformatie.

Movactum is in 1998 gestart met als doel particulieren te begeleiden bij het verbeteren van hun levenskwaliteit. Nog steeds is het begeleiden van individuele mensen een belangrijk onderdeel binnen Movactum.

Al snel kwam er vanuit bedrijven de vraag om verzuim te begeleiden. Van af dat moment is Movactum ook bedrijven en instellingen gaan helpen, begeleiden en adviseren bij het terugdringen van het verzuim en daarmee de kwaliteit van het psychische (bedrijfs)leven te verbeteren. Therapie, training en counseling/coaching en mediation zijn vier aspecten die los van elkaar of in onderlinge samenhang zorgdragen voor het terugdringen van verzuim. Professionaliteit, kwaliteit en integriteit zijn daarbij kenmerkend voor de dienstverlening.

 

Bedrijfsvisie:

Stress, Burnout en andere belemmeringen en beperkingen zijn een storende factoren die snel kunnen worden verminderd of hersteld.  In het (bedrijfs)leven is tijd een kostbaar goed. Movactum levert daarom kortdurende en intensieve therapieën, trainingen, counseling en coaching en mediation die geënt zijn op de gezonde voortgang van bedrijven en haar medewerkers.

 

Bedrijfsstructuur:

Movactum is zelfstandig hoofdaannemer en werkt met ervaren, deskundige, flexibele, gecertificeerde en gediplomeerde therapeuten, trainers, counselors en coaches, mediators en vertrouwenspersonen die voor u op projectbasis kunnen worden ingezet.

Deze mensen voldoen aan de landelijke normen voor bijscholing en leveren hierdoor gegarandeerde kwaliteit.    

 

Beroepscode:

Movactum is aangesloten bij erkende beroepsverenigingen:

Het Nederlands Verbond voor Psychosociaal therapeuten(NVPA) en de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH).

Beide verenigingen zien, naast Movactum, toe op de kwaliteit van de therapeuten, de trainers en counselors en hun begeleidingen of trainingen en kennen een onafhankelijk klachtenregeling en een tuchtrecht. Daarnaast hebben zij een beroepsprofiel en een beroepscode ontwikkeld, die tot de strengste van Europa kan worden gerekend.

 

Samenwerking:

Movactum werkt nauw samen met diverse studiecentra als het gaat om onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van therapieën, trainingen en counseling. Ook heeft Movactum toegang tot een uitgebreid netwerk en werkt intensief samen met uitsluitend professionele therapeuten, trainers en adviseurs.

 

Feedback:

Movactum verzorgt, indien gewenst, managementrapportages omtrent herstelverloop en -aanpak.

Bedrijfsartsen en -therapeuten kunnen rekenen, na toestemming van de cliënt, op verzorgde diagnostische rapportages van de cliënten die zij doorverwijzen. 

 

De bedrijfsfaciliteiten:

Movactum heeft de beschikking over professionele en comfortabele praktijkruimten met wachtkamer, trainingsruimte en therapie/spreekkamers. Gelegen in een rustige omgeving, is het bedrijf goed bereikbaar, zowel met de auto, als per openbaar vervoer.

 

 

 

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld