Movactum integratieve begeleiding

 

 

 

 

 

 

                    

 

Het bedrijf Movactum integratieve begeleiding is per 1 februari 2018 door de eigenaar formeel beeindigd. Voor meer informatie kunt u zich per email wenden tot: movactum@kpnmail.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conflict- en relatiebemiddeling

Movactum bemiddeling:

Conflicten liggen vaak ten grondslag aan (psychisch) verzuim of relationele onmacht. Omdat een conflict overwegend blijft bestaan zonder dat er daadwerkelijk naar een oplossing is gezocht, raken mensen uit het arbeidsproces en melden zich ziek.  De oorzaak is dan vaak een gevolg van het niet kunnen (durven) uitspreken van de redenen van een conflict.

 

Conflictbemiddeling is een oplossingsgerichte mogelijkheid waarbij een onafhankelijke bemiddelaar het gesprek tussen mensen op gang brengt en samen met hen zoekt naar de oorzaken van het conflict en de oplossingsrichtingen. Conflictbemiddeling vindt in eerste instantie plaats met beide partijen afzonderlijk. Daarna zijn er gesprekken waar partijen samenkomen onder begeleiding van de bemiddelaar.

 

Het doel van de gesprekken is om de oorzaken te achterhalen, maar ook om te werken aan oplossingen. Daarbij zijn meerdere richtingen denkbaar.

 

Door gebruik te maken van conflictbemiddeling wordt gemiddeld 85 % van de conflicten opgelost. er kan een nieuwe start worden gemaakt, met betere (arbeids)verhoudingen. Maar belangrijker is dat er kan worden gestart met een goed communicatieniveau. Ook daarvoor reikt Movactum u handvatten aan. U voorkomt daarmee terugval of herhaling.

 

De voordelen:

  • Onafhankelijke bemiddeling;
  • Resultaatgericht;
  • Creëren van een win situatie voor alle partijen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld