Movactum integratieve begeleiding

 

 

 

 

 

 

                    

 

Het bedrijf Movactum integratieve begeleiding is per 1 februari 2018 door de eigenaar formeel beeindigd. Voor meer informatie kunt u zich per email wenden tot: movactum@kpnmail.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Movactum Informatie voor Bedrijven

Informatie voor bedrijven en instellingen:

Werkdruk, onzekerheid, verstoorde arbeidsrelatie, traumatische of emotionele ervaringen, agressie; het is slechts een greep uit de lange lijst met factoren die verzuim in de hand werken. Maar ook in de privé-sfeer kunnen mensen geconfronteerd worden met omstandigheden die tot verzuim leiden. Te denken valt aan een echtscheiding, verhuizing, ziekte of sterfgeval.

Op jaarbasis kost dit ziekteverzuim miljarden euro’s. In toenemende mate draait het bedrijfsleven zelf op voor de kosten. Om nog maar te zwijgen van de kosten voor vervanging van een zieke medewerker. U heeft al enige jaren te maken met de Wet Verbetering Poortwachter en nu ook de Participatiewetgeving. De consequenties van deze wetten zijn legio als medewerkers door verzuim uit het arbeidsproces raken.

Medewerkers vormen het menselijk kapitaal van een bedrijf. Daar bent u natuurlijk zuinig op. Investeren in uw medewerkers is –net als iedere andere investering in uw bedrijf- de moeite waard. Steeds meer bedrijven investeren ook in het geestelijk welzijn van hun medewerkers.

Movactum biedt u daartoe mogelijkheden. Met behulp van integratieve begeleiding, trainingcounseling/coaching Conflictbemiddeling en de externe vertrouwenspersoon. Informeer eens vrijblijvend naar de voordelen.

Integratieve begeleiding is een effectieve begeleidingsvorm die preventief uitval uit het arbeidsproces voorkomt en curatief de duur van de uitval beperkt. In de Verenigde Staten heeft deze begeleidingsvorm inmiddels een vooraanstaande plaats in het bedrijfsleven ingenomen.

Training
Training kan een prima ondersteuning zijn in tijden van veranderingen. Bijvoorbeeld als vorm van teambuilding. Onzekerheid en stress maken plaats voor gerichte energie. En daar plukt u als werkgever uiteindelijk de vruchten van.

Counseling/Coaching
Counseling/coaching als ondersteuning bij het maken van keuzes. Niet alle keuzes zijn even eenvoudig. Overziet u alle consequenties, of speelt bedrijfsblindheid u parten? Counseling/coaching helpt u alle voor- en nadelen helder op een rij te krijgen en gefundeerde afwegingen te maken.

Conflictbemiddeling
Bij conflicten in het bedrijf of tussen medewerkers en managers onderling helpt onafhankelijke bemiddeling om de conflicten op te lossen en communicatie te verbeteren.

Alles over de vertrouwenspersoon vindt u op onze website: www.vertrouwjevertrouwenspersoon.nl  

 

De voordelen op een rijtje:
Voorkomt uitval uit het arbeidsproces;
Beperkt de duur van de uitval;
Kortdurend, dus kostenbesparend;
Blijvende resultaten.

Indien gewenst:
Managementinformatie;
Behandelplan op basis van een heldere offerte;
Inhuur van therapeut, trainer of coach op contractbasis mogelijk.

 

 Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld