Movactum integratieve begeleiding

 

 

 

 

 

 

                    

 

Het bedrijf Movactum integratieve begeleiding is per 1 februari 2018 door de eigenaar formeel beeindigd. Voor meer informatie kunt u zich per email wenden tot: movactum@kpnmail.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Movactum Persoonlijk

De ondernemer van Movactum Integratieve Begeleiding is:

 

Michael F. Coers

Geboren op 10 april 1961

Tijdens de middelbare schoolopleiding werd ik benoemd tot Loco-burgemeester van Madurodam. Een representatieve functie vanuit deze Stichting naar hun buitenlandse en binnenlandse Vips.

Na de middelbare schoolopleiding kwam ik in 1979 terecht bij de politie in Den Haag. Als lid van de Mobiele Eenheid werd ik onder meer ingezet bij de krakersrellen, onder meer in Amsterdam.

Al snel hierna hield ik me zich bezig met de opvang van getraumatiseerde politiemensen. Hiertoe volgde ik een aantal (inter)nationale opleidingen op het gebied van traumaverwerking.

In 1991 stapte ik over naar de Spoorwegpolitie van de Nederlandse Spoorwegen. Hier hield ik me bezig met de coördinatie van het vervoer van voetbalsupporters. Ook hier heb veel getraumatiseerde medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen opgevangen en begeleid. Korte tijd later werd ik gevraagd om meer professioneel medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen op te vangen na ingrijpende gebeurtenissen.

Al snel ontdekte ik dat de communicatie tussen medewerkers en management zeer slecht was. Na een meerjarige studie communicatie kwam ik te werken bij NS Beveiliging Services als communicatieadviseur en maakte ik deel uit van het crisisbegeleidingsteam. Hier adviseerde ik het bedrijf en het management over de communicatie tussen, de politie, brandweer en beveiligingsdiensten. Ook gaf ik communicatietrainingen aan management en medewerkers en samenwerkingstrainingen bij crisismanagement. Ik heb in deze periode een aantal studies gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch denken en kernkwaliteiten.

Vervolgens werkte ik een jaar als Mediawoordvoerder voor de Raad van Bestuur van de NS.

In die tijd ben ik me gaan toeleggen op studies op het gebied van aanvullende therapieën. Uiteindelijk bleek psychotherapie met specialisatie, HypnoPsychotherapie het werkingsgebied te zijn waar ik vertrouwen in kreeg. In 1995 ben ik gestart met een aantal studies hiervoor. Allereerst vier jaar op de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Vervolgens volgde ik opleidingen bij BGL en Partners. Ik ben hierdoor gediplomeerd en erkent therapeut en counselor.

In juni 1998 opende ik mijn bedrijf MFC Therapie Training Counseling. Hierin heb ik gewerkt met mensen die ernstige stressvolle belevingen hebben ervaren, een burnout hadden, angstig waren of agressie hebben ervaren. Naast het eigen bedrijf gaf en geef ik lezingen over het omgaan met stress en trauma en groepsdynamiek. En mijn stokpaardje: De attitude en integriteit van de zorgverlener.

In 2005 heb ik mijn diploma Mediaton gehaald. Een welkome aanvulling op mijn bestaande kennis. Als Mediator werk ik met mensen die conflicten ervaren. 

In 2006 heb ik een meerjarige sabbatical gehouden. Een zeer leerzame periode waarin ik weer helder kreeg waar mijn passie ligt. Het werken voor en met mensen.

In 2009 ben ik teruggekeerd naar Nederland en ik heb mijn nieuwe onderneming: Movactum, integratieve begeleiding geopend. Ik heb in 2010 de opleidingen EMDR en Mindfullness afgerond. Ik volg op dit moment de opleiding Integratieve Psychotherapie voor het Europees certificaat Psychotherapie. Op dit moment werk ik als Counsellor/Coach en Vertrouwenspersoon voor een aantal particulieren, instellingen en bedrijven.

Tot voor kort werkte ik als trainer bij de Academie voor Counselling en Coaching om aankomende collega’s te begeleiden die zich het mooie vak van counselor en/of coach eigen willen maken.

Zorgvuldigheid, professionaliteit, mens- en collega gericht en passie voor het vak zijn een paar van mijn kenmerken. Mijn focus richt zich op dit moment steeds meer op het werken als Vertrouwenspersoon en het opleiden en begeleiden van vertrouwenspersonen. Ik vind het heerlijk om all-round te kunnen werken.

Vanaf 2016 werk ik, tot grote tevredenheid, samen in de cooperatie: Vertrouw Je VertrouwensPersoon.

 

Mijn motto is:

Innerlijk respect voor jezelf geeft extern succes.

  

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld