Movactum integratieve begeleiding

 

 

 

 

 

 

                    

 

Het bedrijf Movactum integratieve begeleiding is per 1 februari 2018 door de eigenaar formeel beeindigd. Voor meer informatie kunt u zich per email wenden tot: movactum@kpnmail.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actuele Trainingen 2016

 
De nieuwste opleidingen en trainingen.

 

 

Movactum Integratieve Begeleiding, heeft in samenwerking met professionals een aantal opleidingen, trainingen en workshops ontwikkeld voor 2016.

U wilt: Leren, groeien, ontwikkelen of bij- en nascholen?

Movactum Integratieve Begeleiding biedt u professionele, waardevolle en gedegen opleidingen, trainingen en workshops aan.

Een aantal van onze trainingen en workshops zijn geaccrediteerd door branche-organisaties. Movactum is erkend door en geregistreerd bij  het Centraal register kort beroepsonderwijs

Hieronder treft u een overzicht aan van evenementen, open dagen, opleidingen, trainingen en workshops verzorgd door Movactum in 2016.

  

Overzicht 2016:


Training: Van groep naar team:

Waar mensen samenleven of samenwerken ontstaat een groep. Om van een groep één samenwerkend team te maken worden er nogal wat eisen aan de groep gesteld.

In de training: Van groep naar team, leert en ondervindt de groep de mogelijkheden om tot één samenwerkingsverband te komen waardoor een hecht en waardevol team ontstaat. De training bevat een theoretische onderlaag, rollenspel, spel, bewustwordingsprocessen en dynamische activiteiten.

Uiteraard wordt het trainingsprogramma afgestemd op de eisen, wensen, behoeften, verlangens en mogelijkheden van de groep.

De training duurt één intensieve dag, gevolgd door twee vervolgdagdelen.

De training wordt alleen gegeven op aanvraag.   


Studie en informatiedag voor mensen die in de omgeving iemand met een Burn-out hebben:

 Veel mensen krijgen te maken met iemand die een burn-out heeft.

In de relatiesfeer, op het werk, in de vriendenkring of  bij de vereniging. Mensen die een burn-out hebben lijken vaak ongeleide projectielen of lastig benaderbaar. Hoe ga je met deze mensen om?

De informatie- en studiedag: Omgaan met burn-out, leert wat een burn-out is, hoe het tot stand komt en belangrijker? Hoe ga ik om met iemand die een burn-out heeft. Daarnaast is er ruimte om met lotgenoten ervaringen uit te wisselen en ook te leren van elkaar.

Start op:

Vrijdag 5 maart 2016 van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Of

Zaterdag 2 april 2016 van 10.00 tot 16.00 uur.


Workshop: De gekwalificeerde intake:

Het belang van een zo goed en volledig mogelijk intakegesprek wordt nogal eens onderschat. De workshop de gekwalificeerde intake neemt u stap voor stap mee door de belangrijke elementen van een gedegen intakegesprek.  Bestemd voor zorgverleners.

Geaccrediteerd door: NBVH.nl  PE-punten: 6

De 1 daagse workshop start op donderdag 4 februari 2016.

 

Workshop: EMDR

In samenwerking met de MFC-groep verzorgd Movactum een 2 daagse Workshop EMDR.

EMDR is een wetenschappelijk bewezen en goed werkende behandeling bij cliënten die een of meerdere trauma’s hebben ervaren. Voorwaarde deelname: U heeft in uw vooropleiding kennis genomen van gesprekstechnieken (bijvoorbeeld NLP). 

Workshopdagen: Op aanvraag.

 

Workshop: Werken met onbewuste vermogens van uw cliënten

Deze unieke 2 daagse workshop geeft u inzicht in de niet bewuste vermogens van cliënten van hulp- en zorgverleners en hoe u die vermogens kunt activeren.

De workshop start op zaterdag 23 januari 2016. Vervolgdatum op zaterdag 30 januari 2016.

 

Training: Omgaan met agressie, weerstand en conflicten

Een training voor iedereen die wil leren hoe om te gaan met Agressie, weerstanden bij anderen en conflicten. Aan bod komen praktische en direct toepasbare vaardigheden bij conflicthantering. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

De training start op aanvraag. Vier achtereenvolgende woensdagavonden.

 

 

Instaptraining voor vertrouwenspersonen.

 

Een tweedaagse basistraining voor beginnende vertrouwenspersonen of mensen die geïnteresseerd zijn om vertrouwenspersoon te worden. Minimaal aantal deelnemers 6. Voor meer informatie kijkt u op www.vertrouwjevertrouwenspersoon.nl

 

De training start op donderdag 28 april 2016 en de vervolgdag is op vrijdag 29 april 2016.

 

Opleiding: Voel je vertrouwd als vertrouwenspersoon

Steeds meer bedrijven en organisaties werken met een vertrouwenspersoon. Een medewerker die collega’s begeleidt en in vertrouwen samenwerkt om problemen op te lossen. De functie vraagt onder meer een om gedegen kennis van gespreksmogelijkheden en -technieken en inzicht in de privacywetgeving. De opleiding: Voel je vertrouwd als  Vertrouwenspersoon biedt u de vaardigheden en de kennis die deze intensieve functie met zich meebrengt.

De opleiding wordt afgesloten met een toets die toegang biedt tot lidmaatschap van de Landelijke vereniging voor vertrouwenspersonen.

Meer informatie op de website: www.vertrouwjevertrouwenspersoon.nl

De training start op vrijdag 26 februari 2016 en 11 vervolg vrijdagen.

 

Training: Transactionele Analyse.

Een meerdaagse training werken met Transactionele Analyse. T.A. is een goed werkend model om communicatie te kunnen verbeteren. Zowel de persoonlijke communicatie als teamcommunicatie.

De training start op vrijdag 22 april 2016 en de vervolgdag is op zaterdag 23 april 2016. 

 

 Basisopleiding Magnetiseren en Energiebewustwording:

Meerdere keren per jaar start de unieke basisopleiding Magnetiseren. Na het volgen van deze opleiding bent u in staat om met uw eigen energie anderen te helpen bij problemen. U bent in staat als begeleider (magnetiseur) zelfstandig behandelingen uit te voeren.

Een heel scala van mogelijkheden komen aan bod om als begeleider te kunnen werken.

Deze opleiding biedt als basis de mogelijkheid tot vervolgopleidingen en specialisaties.

De opleiding start op zaterdag 6 februari 2016. Vervolgdagen op zaterdagen 20 februari, 27 februari en 12 maart 2016.

 

Voortgezette opleiding Magnetiseren. (Masterclass).

U heeft aantoonbaar de basisopleiding Magnetiseren gevolgd en afgerond en u bent toe aan het verbreden en verdiepen van uw vak en uw vakkennis. Dan biedt de Masterclass Magnetiseren© u hiertoe alle vaardigheden en kansen.

Na het volgen van deze voortgezette opleiding bent u in staat om met een variëteit aan energie- gespreks- en benaderingsvormen anderen verder te helpen bij problemen en klachten. U bent in staat als paranormaal begeleider Master-magnetiseur© zelfstandig verdergaande behandelingen uit te voeren.

De opleiding start op aanvraag.  

 

 

Informatieafspraak opleidingen:

Heeft u interesse in één of meerdere opleidingen of workshops maak een afspraak en we nodigen u graag uit.


Alle opleidingen, trainingen en workshops worden afgesloten met een certificaat van deelname. (De opleiding vertrouwenspersoon met een geaccrediteerd certificaat).

Informatie en aanmelden voor de opleidingen, trainingen en workshops kan via: movactum@kpnmail.nl

Alle prijzen van de opleidingen, trainingen en workshops  zijn BTW-vrij.
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld